ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ
Λατομείο Πέτρας Τήνου

Το λατομείο πέτρας “Φιοράντης” το οποίο βρίσκεται στην Τήνο, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εξόρυξη, την εμπορία και την κοπή πέτρας και πλάκας Τήνου.

Με σύγχρονες μεθόδους, σεβόμενοι το περιβάλλον και διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα πραγματοποιούμε την ασφαλή και άρτια εξόρυξη της πέτρας από τα λατομεία μας. Στη συνέχεια οι πέτρες διαλέγονται βάσει μεγέθους, επεξεργάζονται, κόβονται σε οποιαδήποτε διάσταση και μορφή επιθυμείτε. Τέλος συσκευάζονται και αποστέλλονται άμεσα στο χώρο σας.

Η εκμετάλλευση στο λατομείο μας γίνεται έτσι ώστε ο χώρος εξόρυξης να αποδοθεί πλήρως αποκατεστημένος και απολύτως ενταγμένος στο τοπικό οικοσύστημα.
 
 
 
 
Στο λατομείο μας παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας σχιστολιθικές πλάκες κατάλληλες για δάπεδα και στέγες καθώς και πέτρες για χτίσιμο και επενδύσεις. Οι πέτρες και οι πλάκες που σας προσφέρουμε ξεχωρίζουν για την αξεπέραστη ποιότητα, την μεγάλη αντοχή τους και την απόλυτη εφαρμογή τους.

Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με τα ιδιόκτητα οχήματα της επιχείρησής μας, οπουδήποτε μας ζητηθεί στην Τήνο αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για την διευκόλυνση της μεταφοράς, διαθέτουμε γερανούς για την ασφαλή και γρήγορη τοποθέτησή τους στο σημείο που επιθυμείτε.

Παράλληλα, διαθέτουμε πεπειραμένα συνεργεία για την τοποθέτηση της πέτρας ή της πλάκας καθώς και την κατασκευή πέτρινων κατοικιών σε όλη την Τήνο.
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με την εξόρυξη πέτρας και πλάκας, το λατομείο μας στην Τήνο, προμηθεύει σε άμεσους χρόνους παράδοσης ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές καθώς και εμπόρους δομικών υλικών πέτρες και πλάκες εξαιρετικής ποιότητας.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία, για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για να συζητήσουμε
τις ανάγκες τους έργου που σκέφτεστε να μας αναθέσετε.